Besøksgård

Vi planlegger sesongåpning 1.mai 2021 og håper å kunne ha mye åpnet denne sesongen. Alt avhenger såklart av smittesituasjonen og eventuelle restriksjoner. Følg oss gjerne på facebook for hyppigere oppdateringer.

Mest sannsynlig vil billetter måtte kjøpes på forhånd også i 2021 av hensyn til smittesporing og antallsbegrensinger. Vi kommer tilbake med mer informasjon når det nærmer seg oppstart.

På Gulli kan dere hilse på og kose med sauer, lam, kaniner, høner, alpakkaer, lamaer, dverggeiter, minigriser og ponnier. Vi har flere rasteplasser slik at dere kan nyte medbrakt niste og kose dere i de fredelige omgivelsene på gården. Gamletraktoren kjører barna rundt på tunet (gratis)

Priser:

Inngangsbillett: kr. 90,- pr. pers. (barn under 2 år gratis)

Ridning*: kr. 50,- (foreløpig ikke ridning i 2020 av hensyn til smittevern)

Kjøring med ponnivogn*: kr. 30,-.

*Tilbudet varierer og det er begrenset antall billetter. Noen søndager gir vi hestene fri. Billettene selges i gårdsbutikken.

Vi selger ferske fargerike egg fra hønene som tusler rundt på tunet, honning fra biene i Gulliskogen, ull og håndspunnet garn fra alpakkaene og sauene på gården og skinn av gammalnorsk spælsau så langt det rekker.

Rundt på tunet har vi hengt opp plakater med informasjon om dyra. Vi har også laget en Gårdsquiz dere kan ta når dere er på besøk på Gulli. Den finner dere her.

Informasjon til barnehager.