Dyrestell i skoleferien

Dyrestell i høstferien 2020!

Mandag  – torsdag  kl. 0900-1500 i høstferien ønsker vi barn mellom 7 og 13 år velkommen til gårds. Barna får være med på stell av dyrene på gården og mange andre aktiviteter.

Bindene påmelding til janne@gulligard.no. Skriv navn og alder på barnet, samt telefonnummer og adresse til foresatte i eposten. Skriv «Aktivitetsuke 2020 uke 40» i emnefeltet.

Pris: 2250,-

Barna må ha med niste til to måltider.

Sommerferie 2020 med dyrestell og gårdsliv på Gulli!

Foto: Pernille Nygård

Også i 2020 arrangerer vi aktivitetsuker for barn mellom 7 og 13 år. Her får barna være med på stell av dyrene og andre gårdsaktiviteter. Det blir tid til masse kos med lam, kaniner, killinger, kyllinger, høner, ponnier og mange fler! Vi legger til rette for forskjellige aktiviteter. Barna kan være med på ridning og kjøring med hest, strikking, rakettverksted, geiteagility, karding, spinning og toving av ull fra sauene. Det blir skogstur og gårdsleker med quiz fra alt de har lært. Bonden på Gulli er også fysikklærer og har mange morsomme realfagstriks på lager.

Vi har aktivitetsuke i uke 27 og uke 32 – FULLT.

Mandag – torsdag: kl. 0900 – 1500

Pris: 2250,-

Barna må ha med niste til to måltider.

Påmelding til janne@gulligard.no med emne «Aktivitetsuke 2020 – uke…»

I påmeldingen må dere skrive opp barnets navn, alder, adresse og telefonnummer til foreldrene.

Påmeldingen er bindene (men ved avlysning pga Korona betales pengene tilbake).

Vi setter også opp aktivitetsuke i uke 26. Denne uken kan man melde seg på enten mandag – torsdag eller onsdag – fredag. Pris for onsdag – fredag er 1750,-.

Send epost til janne@gulligard.no dersom dere er interessert. 

Vi har hatt aktivitetsuker for barn i fem år nå og gleder oss stadig over å møte nye barn og gamle kjente😊 Mange av barna som er her har vært med hvert år siden vi startet. Vi får mange tilbakemeldinger som varmer et bondehjerte, både fra barn og voksne. Det setter vi uendelig stor pris på!

Her er utdrag fra en veldig hyggelig e-post fra en mamma: «Når en 12 åring er så lett å få opp om morgenen i skolens ferie da gjør hun noe hun elsker. Dere på Gulli har sørget for fire fantastiske dager for ***. Hun har kost seg, fått oppgaver som er tilpasset både alder og personlighet. Hadde det vært en mulighet hadde hun nok ønsket å tilbringe hele sommeren hos dere 😅 Så tusen takk for oss og takk for at dere bringer dyr og barn nærme hverandre, lærer barna å vise respekt for dyra, trives med dyra og lærer om dem»

Tusen takk!

 image

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *