Folk på Gulli

Janne med Ulla og Ulfi

Janne-Christine Fossum

Janne har vokst opp på Gulli, og har som barn hengt i skjorta på pappaen sin, Kalle, og hjulpet til med stell av dyrene. Hun tok over gården i 2010, og har nå ansvaret for å ta vare på dens mangfold og ressurser. Janne har mastergrad i fysikk, og er lektor i realfag. Hun har jobbet mye med utvikling av undervisningsopplegg forbundet med utforskende arbeidsmetoder, spesielt knyttet opp mot miljø og fornybar energi.

 

Thomas og Gaissa på sopptur i Gulliskogen

Thomas og Gaissa på sopptur i Gulliskogen

Thomas Johnsen

Thomas er altmuligmann og fikser det som fikses kan. Han snekrer og murer, hjelper til i onnene og med stell av dyrene.

 

DSC_0087

Kalle

Carl Juel Saxebøl (Kalle)

Kalle er kårkaill på Gulli og tidligere eier. Han tok over Gulli når han var 16 år, og drev gården i 40 år. På den tiden var det både gris, storfe og hest på gården. Kalle er en gammel hestekar og brukte hest når han drev i skogen og hogde tømmer. Han har masse erfaring og mange gode historier.

 

 

Kari Saxebøl

Kari er bestemor på gården. Hun er oftest omringet av barnebarn og andre barn, og steker vafler eller har noe annet godt på lur. Kari lider av kugalskap sier vi, og alle som har vært innom kjøkkenet på Gulli vet hvorfor. Kari samler på kuer, og de finnes i tusentall i forskjellige fremtoninger.

 

 

Jørgen med Kiwi og Ronja

Jørgen Fossum

Jørgen er 16 år og går i bestefars fotspor som hestekar. Han trener hestene på gården, og passer også godt på hønene, kaninene, kattene og sauene. Skulle det være noen dyr på rømmene, er det Jørgen som alltid henter de inn igjen.

Christoffer med Stig og Sigurd

Christoffer med Stig og Sigurd

Christoffer Fossum

Christoffer er 18 år og har ansvaret for alpakkaene på Gulli, og har startet sitt eget lille alpakkaoppdrett. Han tar seg også av det daglige stellet av de andre dyrene på gården.

Bjørn-Henrik Fossum

Bjørn-Henrik er eldstesønnen på gården og er 21 år. Han studerer i Trondheim, men er heldigvis hjemme om sommeren! Mange har hilst på Bjørn-Henrik når han sitter i inngangen på besøksgården.

 

Kevin og Ulfi

Kevin og Ulfi

Kevin Tøgersen Johnsen

Kevin er sønn av Thomas og er 17 år. Han hjelper til med dyrene når han er her, og er full av ideer, spesielt når det gjelder flere dyreslag på gården.