Dyrestell i skoleferien

Sommerferie 2023 med dyrestell og gårdsliv på Gulli!

Foto: Pernille Nygård

Også i 2023 arrangerer vi aktivitetsuker for barn mellom 7 og 15 år. Her får barna være med på stell av dyrene og andre gårdsaktiviteter. Det blir tid til masse kos med lam, kaniner, geiter, kyllinger, høner, ponnier og mange fler! Vi legger til rette for forskjellige aktiviteter. Barna kan være med på hestestell, strikking, rakettverksted, geiteagility, karding, spinning og toving av ull fra sauene. Det blir skogstur og gårdsleker med quiz fra alt de har lært. Bonden på Gulli er også fysikklærer og har mange morsomme realfagstriks på lager. For de eldste (12-15 år) har vi også noen egne aktiviteter, blant annet «tur med lama», «klikkertrening av minigriser» og «kommunikasjon med hest».

Vi har aktivitetsuke i uke 25 og 26 sommeren 2023.

Mandag – torsdag: kl. 0900 – 1500

Pris: 2450,-

Barna må ha med niste til to måltider.

Påmelding til janne@gulligard.no med emne «Aktivitetsuke 2023 – uke…»

I påmeldingen må dere skrive opp barnets navn, alder, adresse og telefonnummer til foreldrene.

Påmeldingen er bindene.

Vi har hatt aktivitetsuker for barn i syv år nå og gleder oss stadig over å møte nye barn og gamle kjente. Mange av barna som er her har vært med hvert år siden vi startet. Vi får mange tilbakemeldinger som varmer et bondehjerte, både fra barn og voksne. Det setter vi uendelig stor pris på!

Her er utdrag fra en veldig hyggelig e-post fra en mamma: «Når en 12 åring er så lett å få opp om morgenen i skolens ferie da gjør hun noe hun elsker. Dere på Gulli har sørget for fire fantastiske dager for ***. Hun har kost seg, fått oppgaver som er tilpasset både alder og personlighet. Hadde det vært en mulighet hadde hun nok ønsket å tilbringe hele sommeren hos dere ? Så tusen takk for oss og takk for at dere bringer dyr og barn nærme hverandre, lærer barna å vise respekt for dyra, trives med dyra og lærer om dem»

Tusen takk!

 image

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *